Hvordan opretter jeg en skadeanmeldelse?

Hvis skaden er sket — læs her, hvad du skal gøre.

Monika Barauskaite

Seneste opdatering 2 år siden

Du skal hurtigst muligt udfylde vores Wedio Global Coverage Claim her

For at oprette en skadeanmeldelse skal du opfylde følgende kriterier:

• Skadesanmeldelsen skal indsendes senest 48 timer efter hændelsen.
  • Skadesanmeldelsen skal udfyldes og alle oplysninger skal vedhæftes, herunder dokumentation for det beskadigede udstyr (købskvittering) og dokumentation for, at skaden er opstået i lejeperioden.
  • I tilfælde af tyveri og bedrageri skal du også lave en politianmeldelse, som du skal vedhæfte en kopi af.
  • Du har allerede oprettet skadesanmeldelser på andre forsikringer, der dækker udstyret.

Hvor lang tid tager det?

Wedio-teamet vil kontakte os for at gennemgå indsendelsen og behandle kravet. Vi vil tilstræbe at få sagen løst inden for 2 uger. Afhængigt af sagen kan det tage længere tid.

Ansvarsfraskrivelse: Wedio er ikke en forsikringsudbyder, mægler eller agent. Wedio har ikke licens til at være forsikringsudbyder, mægler eller agent i noget land. Wedio Global Coverage er ikke en forsikring. Berettigelse til dækning under Wedio Global Coverage er betinget af, at du overholder vilkårene og forpligtelserne i Wedios vilkår og betingelser.