Hvordan forbereder jeg mig, inden lejer kommer og henter udstyret?

Her kan du få nogle konkrete tips til, hvordan du som udlejer forbereder dig, inden lejer kommer og afhenter dit udstyr.

Monika Barauskaite

Seneste opdatering 2 år siden

• Klargør udstyret, inden lejer kommer. Dette indebærer bl.a. at udstyret er rengjort, batterier er fuldt opladt og diverse mounts og accessories er pakket og ready-to-go.
  • Sikre dig, at udstyrets funktionaliteter er som de skal være.
  • Find lejekontrakten frem inde i jeres samtale på Wedio, således at du er klar til gennemgang af udstyret sammen med lejer. Husk at tjekke lejers billede-ID og sammenhold det med oplysninger i kontrakten.
  • Afsæt en buffer af tid til eventuel vejledning af dit gear sammen med lejer.

Vi har lavet en tjekliste til dig, som du skal gennemgå sammen med lejer. Se mere her