Persondatapolitik — Din data, dine vilkår

Her kan du blive klogere på, hvordan vi passer på din data.

Wedio

Seneste opdatering 2 år siden

VI INDSAMLER COOKIES

Vor hjemmeside, www.wedio.com, anvender cookies og andre datafiler, som er omfattet af Cookiebekendtgørelsen.

En Cookie er en tekstfil, der lagres i brugeren af en hjemmesides browser/på brugerens enhed for at kunne genkende brugeren ved tilbagevendende besøg tillige med, at cookies kan anvendes til at indsamle oplysninger om brugeren.

FORMÅL MED COOKIES

www.wedio.com anvender vi cookies, herunder oplysninger om IP-adresse, til trafikmåling, så vi ved, hvor mange, der besøger vor hjemmeside samt hvordan hjemmesiden tilgås og hvilke undersider, der besøges. Derudover benyttes cookies til at gøre brugen mere brugervenlig, huske dine indstillinger og data. Dette giver os mulighed for at optimere vor hjemmeside så den til stedse opleves brugervenlig og giver brugeren den bedst mulige adgang til de oplysninger og tjenester, der søges.

HVEM HAR ADGANG TIL DEN INFORMATION, DER INDSAMLES VIA COOKIES?

Udover Wedio ApS, CVR-nr. 39462419, har vor host og eksterne support af hjemmesiden adgang til oplysningerne.

Derudover videregives oplysningerne til tredjeparter, der er nødvendige for at de tjenester Wedio udbyder fungerer efter hensigten. Dette inkluderer:

Google

Facebook

tawk.to

Sleeknote

Customer.io

Pinterest

Tiktok

LinkedIn

Ønsker du at fravælge Cookies, kan dette gøres via følgende trin:

Via dine browserindstillinger kan du sætte garden af cookies, der tillades. Cookies kan også helt fravælges og såfremt dette ønskes, kan vi anbefale, at du følger følgende fremgangsmåde:

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome Vejledning i at slette cookies på Safari.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du sletter Cookies eller ikke tillader at disse bruges, kan dele af hjemmesiden være mere eller mindre begrænset, ligesom funktionaliteten på hjemmesiden kan påvirkes. Dette afhjælpes ved at tillade Cookies.

HVILKE COOKIES ANVENDER VI PÅ PLATFORMEN?

Vi bruger nedenstående Cookies til de formål som anført ovenfor i afsnittet ”Formål”:

Google Analytics:

”_utma”, der automatisk slettes efter 2 år

”_utmb”, der automatisk slettes efter 30 minutter

”_utmc”, der er en sessions cookie, og dermed slettes når browseren lukkes ”_utmz”, der automatisk slettes efter 6 måneder.

BRUGEN AF PERSONOPLYSNINGER

Cookies kan anvendes til mange formål, men bruges bl.a. til at registrere trafikken fra besøgende på en hjemmeside. Der registreres ofte, hvordan besøgende tilgår hjemmesiden, hvilke undersider de besøger, og hvordan de kommer frem til disse. Samtidig indsamles der ofte oplysninger om den besøgendes IP-adresse samt benyttet browser. Vi behandler din personlige data i overenstemmelse med General Data Protection Regulation (GDPR), efter Danisk lovgivning.

Det betyder, at du som bruger skal have adgang til bl.a. indsigt i registrerede oplysninger, adgang til at få oplysninger slettet.

Da særligt indsamling af IP-adresser kan være omfattet af Persondataloven – uanset om der er tale om en statisk eller dynamisk IP-adresse – gælder Cookiebekendtgørelsen, Persondataloven samt GDPR for denne indsamling.

Vi har adgang til statistiske oplysninger om besøgende på vores hjemmeside, www.wedio.com, herunder om brugerens IP-adresse som nærmere anført ovenfor. Vi indsamler ingen særligt personfølsomme oplysninger.

Som anført indsamles følgende oplysninger:

Hvilken browser er anvendt

Hvilken IP-adresse tilgår du vor hjemmeside fra

Hvilke sider du har kigget på, og hvordan disse er tilgået, herunder hvad du har gjort på de enkelte sider

Oplysninger kan anvendes til optimering af hjemmesiden for brugerne.

Indsigt i registrerede oplysninger

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi indsamler om dig, og du har altid ret til at bede os om at slette de oplysninger, du ikke ønsker, vi gemmer om dig.

Dine personlige oplysninger kan også blive brugt til at verificere dig gennem tredjepartsudbydere af verificeringssoftware.

NÅR DU OPRETTER SIG SOM MEDLEM, FÅR VI FØLGENDE OPLYSNINGER PÅ DIG:

Nødvendig brugerinformation, som er gemt:

Følgende information bliver muligvis blive gemt i forbindelse med oprettelsen

Personlige detaljer: Navn: E-mail, telefonnummer, adrese

Kontooplysninger: Brugernavn og Password (dog er denne entrypted)

Beskrivelsestekst som brugeren selv har skrevet om sig selv.

Annoncer som en bruger har postet

Personligt billede ID, som brugeren har sendt til verificering

Det givne og modtaget feedback gennem rating systemet

Statistisk data omkring dit brug, herunder; hvor mange gange har du været logget ind.

Du er altid i din fulde ret til at få slettet dine oplysninger. Dette kan du gøre ved at skrive til os, eller ved at slette din profil, når du er logget ind.

Skriv til os på [email protected], hvis du har spørgsmål til de ovenfor meddelte oplysninger. Aarhus, November 2019

Wedio ApS CVR-nr. 39462419, Nørre Allé 70A, 1. sal, 8000 Aarhus C, Danmark.