Hvornår dækker Wedio Global Coverage?

Se eksempler på, hvornår Wedio Global Coverage er gældende.

Monika Barauskaite

Seneste opdatering 2 år siden

Skade

Skader er skader, der opstår uventet eller pludseligt.

Vi fastslår, at et skadeskrav udelukkende dækker forringelse af det lejede udstyrs funktionalitet. Vi dækker ikke kosmetiske skader, hvor funktionsdygtigheden ikke har taget skade.

Eksempel: Det kan være, at du snubler og mister grebet om udstyret, og det falder ned på gulvet og udstyret går i stykker.

Tyveri

Afgørelsen af, om et tyveri har fundet sted, er efter Wedios eget skøn, baseret på en undersøgelse foretaget af retshåndhævelse og Wedios egen undersøgelse, som kan omfatte inkludering af politiet og andre tredjeparter.

Eksempel: Det kan være, at udstyret er stjålet fra et aflåst køretøj, eller hvis du er på optagelse, og stjæler kameraet og løber.

Vi kræver derfor, at kameraer og andet udstyr fjernes fra køretøjer eller andre usikre steder, og i stedet placeres i forsvarlige aflåste/sikrede bygninger efter optagelsesdage.

Det, vi ikke ville betragte som tyveri, er, når du som ejer udlejer dit udstyr, og lejeren forsvinder med udstyret. Dette betragtes som bedrageri. Læs næste afsnit "voluntary parting" for disse sager.

Voluntary parting

Voluntary parting er, hvis nogen lejer dit udstyr gennem Wedio og ikke returnerer det.

Hvis denne sjældne situation opstår for dig, har vi brug for, at du giver Wedio besked inden for 48 timer efter slutdatoen for lejen via e-mail, besked eller telefon.

Wedio vil straks hjælpe dig med at forsøge at indhente det ikke-returnerede udstyr. Læs mere om Wedio Lender Guarantee.