Wedio publicerer en begrænset mængde af din information til andre medlemmer. 

Forinden en transaktion er påbegyndt kan brugere kun se dit navn, billede og din angivet by. Når en transaktion er påbegyndt, vil den anden bruger også få adgang til dit telefonnummer. Dette er med henblik på, at I kan have den bedst mulige oplevelse med organisering af overdragelse samt løbende spørgsmål.

Du kan også læse mere om, hvorfor du kan føle dig tryg på Wedio.

Fandt du dit svar?