Ingen ID-data, som bliver uploadet hos Wedio, vil som udgangspunkt blive delt med nogen former for tredjepart. Når du uploader et ID på Wedio til verificering, er det kun Wedio, der vil verificere din identitet. Data bliver ikke videregivet.

I de sjældne tilfælde, hvor vi har behov for at skulle håndtere skader eller potentiel kriminalitet, forbeholder vi os ret til at dele ID-data med de relevante aktører, og evt. politi.

Læs mere om, hvorfor alle brugere skal ID-verificeres.