Rating giver tryghed til dig som bruger. Hver anmeldelse du skriver, hjælper Wedio med at blive et mere sikkert og åbent fællesskab. Vi anbefaler, at du altid giver en ærlig anmeldelse af den anden bruger efter hver transaktion.

Havde du en god oplevelse med en udlejer, hvor han/hun gik den ekstra mil for at give dig en god oplevelse? Del din oplevelse med andre, og hjælp udlejeren med at komme godt i gang med forretningen.

Havde du en knap så god oplevelse? Del også denne oplevelse med andre medlemmer.

For at sikre et trygt og åbent fællesskab, er det vigtigt at dele dine oplevelser med andre medlemmer.

Du kan læse mere om, hvorfor du kan føle dig tryg gennem Wedio.