Hvorfor skal jeg bruge Wedio til at udleje udstyr

Læs hvorfor det er en god idé at bruge Wedio når du skal udleje kameraudstyr.

Monika Barauskaite

Seneste opdatering 2 år siden

Lige meget om du er freelancer, et produktionsselskab, udlejningshus eller bare har adgang til udstyr, er der altid gode grunde til at udleje gennem Wedio.

Herunder kommer vi med de seks første:

1. Tjen flere penge
    Wedio giver dig muligheden for at tjene penge på dit fotografi- og filmudstyr når du ikke bruger det selv.

2. Udlej trygt
    Hos Wedio arbejder vi meget for din sikkerhed! Vi ved at det er vigtigt at kunne føle sig tryg, og derfor har vi implementeret en række forskellige sikkerhedsforanstaltninger der gør det muligt for dig at leje og udleje gennem Wedio, sikkert.
    - Wedio Global Coverage dækker dit udstyr
    - Vi ID-verificerer alle medlemmer
    - Internt ratingsystem, hvor medlemmer giver en anmeldelse af hinanden efter en leje.
    - Gennemsigtige terms & conditions

3. Hjælp ligesindede og udvid dit netværk
    Du ved højst sandsynligt hvor svært det kan være at starte indenfor professionel videoproduktion. Som udlejer kan du hjælpe andre fotografer og filmskabere med at få deres drøm til at blive til virkelighed. Du har også mulighed for at møde en masse spændende mennesker du måske kan arbejde sammen med senere. Det er god karma!

4. Nå ud til flere kunder - gratis
    Vi promoter dine annoncer ved hjælp af SEO, SEM og sociale medier - helt gratis.

5. Udlej på dine egne betingelser
    Du ejer altid dine egne annoncer. Det betyder at du selv bestemmer pris, hvor ofte du vil udleje det, og du kan altid afvise en lejeanmodning hvis det ikke lige passer ind i dine planer.

6. Vi forbereder din profil og dine annoncer - gratis
    Når du bruger vores Lead-in-program for udlejere, kan du hurtigt begynde at leje ud gennem Wedio. Lige nu tilbyder vi at oprette hele din profil og alle dine annoncer, så du ikke behøver bruge unødvendig tid på at komme i gang.

Hvis du gerne vil i gang med at leje ud, kan du oprette din første annonce her.