Skal jeg være verificeret for at bruge Wedio?

Lær mere om hvorfor vi verificerer vores medlemmer

Monika Barauskaite

Seneste opdatering 2 år siden

Det vigtigste for os er at sikre at vores platform er sikker for alle vores medlemmer. Derfor er vi nødt til at verificere alle der har lyst til at leje, udleje eller abonnere gennem Wedio.

Når du har oprettet din profil vil du blive bedt om at gå igennem vores verificeringsflow. Her vil du blive bedt om at fortælle hvem du er, og uploade billedid. At sende alle oplysningerne tager kun et par minutter, og herefter tager vores verifikationsmaskine fat, og du vil blive kontaktet hvis vi skal bruge flere oplysninger. Hele verifikationsprocessen kan godt tage op til 24 timer, men går oftest meget hurtigere.

For at sikre den hurtigste verifikation, kan du som medlem, hjælpe os ved at skrive dine sociale medier ind, så vi på den måde hurtigt kan få bekræftet at du kan verificeres. Jo mere du deler, des hurtigere går det.

Hvis du har nogle spørgsmål til processen, kan du altid skrive til os i vores chat, eller kontakte vores Member Success Manager.